Αρχική Κοινωνία Γαβρογλουγλουλογίας το ανάγνωσμα!

Γαβρογλουγλουλογίας το ανάγνωσμα!

1945
0

Γαβρογλουγλουλογίας το ανάγνωσμα

Το Νέο Σχολείο (Νιου Σκουλ) και πάλι προ των πυλών!

Από το τμήμα παραμορφωτικού ρεπορτάζ της «Ψωροκώσταινας»

Σε παλαιότερο άρθρο μας είχαμε αποκαλύψει τα σχέδια της κυβέρνησης για το Νιου Σκουλ. Με την προσωρινή λήξη του αριστερού μνημονίου, η κυβέρνηση μπορεί πλέον να προχωρήσει στην πραγματοποίησή του. Ξεκινάνε, λοιπόν, τα σχολεία και οι μεταρρυθμίσεις του κ. Γαβρόγλου δίνουν και παίρνουν!

α) Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η αλλαγή στο ωράριο είναι πιλοτική: προωθείται νομοσχέδιο που θα θέτει εντελώς νέο ωράριο, μεσημεριανό και μεταμεσονύκτιο (14:00-17:00 και 23:00-02:00), με παράλληλη διανομή από τα κυλικεία δωρεάν τσίπουρου. Καθότι η μάθηση είναι πλέον προαιρετική, γίνεται προαιρετική και η προσέλευση, με την κατάργηση του απουσιολόγιου και την ενοικίαση των αιθουσών που θα περισσέψουν στις αλυσίδες καφετεριών Στάρμπακς και Μικέλ.

β) Επίσης, με αφορμή τη σύσφιγξη των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, προωθείται ένας γενικευμένος εκσυγχρονισμός του σχολικού προγράμματος. Μετά την εισαγωγή των «τζέντερ στάντις», θα ακολουθήσει η εισαγωγή και άλλων προοδευτικών θεωριών και θεσμών από τη μεγάλη αυτή μητρόπολη του σοσιαλισμού: Για αρχή αλλάζει η γυμναστική, με την εισαγωγή των αθλημάτων μπέιζ-μπωλ, αμέρικαν φούτ-μπωλ, καθώς και του θεσμού των τσηρ-λήντερ (οι ακραίοι της πτέρυγας των 53 έθεσαν όρο να επιλέγονται τα κορίτσια με κλήρωση). Θα ακολουθήσουν, φυσικά νέα βιβλία Ιστορίας, τα οποία ετοιμάζει η νέα Υπουργός Πολιτισμού μαζί με τον σύζυγό της κ. Λιάκο και μία ευρεία επιτροπή καθηγητών, ιστορικών, διαφημιστών, πρόντακτ μάνατζερ, μελών ΜΚΟ, του κ. Φίλη και ενός συμπέθερου του κυρίου Ερντογάν. Εξαίρεση αποτελούν τα σχολεία της Μακεδονίας-Νότιας Μακεδονίας, όπου θα γίνουν μεικτές επιτροπές με εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας της Μακεδονίας-Βόρειας Μακεδονίας.

δ) Τα θρησκευτικά καταργούνται και αντικαθίστανται από σεμινάρια αυτοβοήθειας (σελφ-χελπ). Εναλλακτικά θα υπάρχουν σέσσιον διαλογισμού και/ή ψυχοθεραπείας. Όσα παιδιά επιμένουν στις σκοταδιστικές μεσαιωνικές προκαταλήψεις περί Θεού, θα μπορούν να παρακολουθήσουν προαιρετικά ονλάιν εκπομπές τηλε-ευαγγελιστών (λέγεται ότι στη συνάντησή του με τον φίλο Ντόναλντ, ο κ. Τσίπρας του ζήτησε κάποιες πρώτες τέτοιες βιντεοκασσέτες).

γ) Είναι ήδη έτοιμο το βιβλίο του νέου μαθήματος της Κοινωνιολογίας (που αντικατέστησε τα ύποπτα συντηρητικών φρονημάτων Λατινικά), γραμμένο από τους κ.κ. Μηλιό και Καρανίκα, με τίτλο «Η ταξική υπερδομή του κοινωνικού αφηγήματος περί ύπαρξης του ανθρώπινου είδους». Παράλληλα, τα (ύποπτα λούμπεν εθνολαϊκιστικών φρονημάτων) αρχαία ελληνικά θα αντικατασταθούν από μαθήματα μάσιβ μούλτι-πλέιερ όνλαιν γκέιμς. Το συγκεκριμένο μάθημα θα διδάσκεται από τους νεοφρεσκοδιορισμένους νεολαίους του Σύριζα, ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο του «νόου-μπρέιν ντρέιν».

«Ψ»

Προηγούμενο άρθροΕδώ τα καλά… ποδήλατα
Επόμενο άρθροΟι άθλοι του Οδυσσέως