Αρχική Κοινωνία Επετειακόν: Αι δυνάμεις του Δ΄ Ράιχ

Επετειακόν: Αι δυνάμεις του Δ΄ Ράιχ

1626
0

Επετειακόν: Αι δυνάμεις του Δ΄ Ράιχ

Από τα αρχεια της «Ψωροκώσταινας»

Προς τιμήν της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, αναδημοσιεύουμε από το μακρυνό 2011, τον συνοπτικό, εικονογραφημένο οδη­γό της σιδηρόφρακτης στρατιάς του ενδόξου τετάρτου Ράιχ, που ξαναματαήρθε στην Ελλάδα για να φέρει την ανασυγκρότηση, την πρόοδο και την ευημερία, σύμφωνα με το όραμα της Φράου Μέρκελ για την «Νέα Ευρώπη» του 21ου αιώνα.
Ο πίνακας αυτός προσφέρει μια πρώτη γνωριμία με τις δυνάμεις της αλλαγής και της προόδου. Εμπρός, λοιπόν, για την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε!

nstuka

ΧΑ-ΣΤΟΥΚΑ

Φορομπήχτες καθέτου εφορμήσεως. Κάμπτουν το φρόνημα των αντιπάλων με απανωτά φορολογικά χαστούκια.

npz

ΠΑΝΤΣΕΡ Α.Ε.

Μηχανοκίνητες ομάδες επιχειρηματιών εισβάλλουν στην ελληνική αγορά αγοράζοντας και «αξιοποιώντας» ό,τι βρουν στο πέρασμά τους.

staff

ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΝ ΓΕΝΙΚΟΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΝ

Καταστρώνει σχέδια επιχειρήσεων και αναλαμβάνει να συντάξει τον νέο χάρτη της Ελλάδας, συντονίζοντας το μοίρασμα ανάμεσα στους Συμμάχους.

nss

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (SS)

Τραπεζίτες, οικονομολόγοι, διευθυντές, μάνατζερ. Άρτια εξοπλισμένοι, εκπαιδευμένοι και φανατισμένοι, αναλαμβάνουν όλες τις δύσκολες και «βρώμικες» δουλειές (έως και την πρωθυπουργία).

%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b2%cf%81

ΑΓΕΛΕΣ «ΛΥΚΩΝ»

Ύπουλα Μέσα Μαζικής Υστερίας. Δημιουργούν ζώνη αποκλεισμού από την ενημέρωση, τορπιλίζοντας κάθε σκέψη αντίστασης.

njager

Δρ. ΚΟΜΑΝΤΟ

Διανοούμενοι Υπηρεσίας. Εμφανίζονται από το πουθενά για να σπείρουν τον πανικό και την σύγχυση στις γραμμές του αντιπάλου.

gpu

ΓΚΕΣΤΑΠΟ

Ένοπλα τμήματα περιπολούν ανά την επικράτεια εντοπίζοντας σπίτια, καταθέσεις και κάθε περιουσιακό στοιχείο των ιθαγενών.

%ce%b4%cf%81%ce%b1%ce%b9%cf%871

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Τσαρουχοκίνητες ομάδες ιθαγενών αντιστέκονται στις δυνάμεις του Ράιχ, ψελλίζοντας ασυναρτισίες περί εθνικής ανεξαρτησίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.
Προσκολλημένοι στο χθες, προσπαθούν να σαμποτάρουν το έργο του εκσυγχρονισμού και της προόδου. Να τους αποφεύγετε με κάθε τρόπο.

Προηγούμενο άρθροΤα ψεύτικα τα λόγια τα… μικρά
Επόμενο άρθροΟδικός χάρτης για την έξοδο από τα μνημόνια