Αρχική ΛάιφΣτάιλ Γραβάτα: το νέο τρεντ

Γραβάτα: το νέο τρεντ

2016
0

gravata0

Μετά την υπογραφή του Μνημονίου, ήρθε η ώρα να φορέσει η αντισυμβατική κυβέρνησή μας τις γραβάτες της. Το τμήμα styling της «Ψωροκώσταινας» βρήκε και σας προτείνει όλα τα σχέδια και τα χρώματα που θα φορεθούν φέτος στους διαδρόμους του Μαξίμου!

«Ψ»

0gravata2
Για τον Πρωθυπουργό προτείνουμε κάτι πολύχρωμο, σε ρέινμποου λουκ, για να τονίζει τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα της κυβέρνησης.

 

0gravata3
Για τους τρεις σωματοφύλακες του Πρωθυπουργού (Παππάς, Σακελαρίδης, Φλαμπουράρης) προτείνουμε γραβάτες μεγάλου μεγέθους, για να υπερθεματίζουν τη στήριξή τους στο δύσκολο έργο του αρχηγού.

 

0gravata4

Για το οικονομικό επιτελείο προτείνουμε κλασικό άουτφιτ, ώστε να ταιριάζει με τη σοβαρότητα των διαπραγματεύσεων. Το κόκκινο παπιγιόν συστήνεται, ώστε να μείνει και κάτι κόκκινο σε αυτή την κυβέρνηση.

 

0gravata5
Για το αμερικάνικο μπλοκ (Ράνια Αντωνωπούλου κ.α.) προτείνουμε κάτι σεμνό, στα χρώματα του θείου Σαμ, για να υπενθυμίζει διακριτικά ότι υπάρχει πάντα και άλλος δρόμος.

 

0gravata11

Για τον Λαφαζάνη και τα τσακάλια της δραχμής, που βρήκανε τη λύση που όλοι ψάχναμε, προτείνουμε νιου λουκ αλά Σέρλοκ, με βρετανικό φλέγμα και μια πινελιά μίστερ Μπιν.

 

0gravata12

Για τον Δραγασάκη προτείνουμε λιτό παπγιον σε παλ τόνους, καθώς είναι ο «σοβαρός» της κυβέρνησης.

 

0gravata13

Για τον Παπαδημούλη και τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, προτείνουμε ζωηρά χρώματα και σχέδια, που να εκπέμπουν τη θέληση για συμφιλίωση και συνεργασία με τους δανειστές.

 

0gravata14

Ο κύριος Καμμένος δεν χρειάζεται γραβάτα: αρκεί ένα μιλιταίρ λουκ για να σπείρει τον τρόμο στους οχτρούς μας. Γουφ!

 

0gravata10
Για τον κύριο Κατρούγκαλο προτείνουμε μεταξένια γραβάτα πολυτελείας, για να ξεχωρίζει σιγά σιγά η ήρα από το στάρι, οι επαγγελματίες από τη πλέμπα.

 

0gravata6
Για τους αντάρτες, όπως η Ραχήλ, προτείνεται ένα εκκεντρικό λεοπάρ που να τονίζει την άγρια και ασυμβίβαστη πλευρά τους. Όταν λέμε όχι, εννοούμε ΟΧΙ!

 

0gravata7

Για τον άγρυπνο φρουρό της Δημοκρατίας μας, τη Ζωίτσα, προτείνουμε σκοτεινό γκόθικ λουκ με έμο πινελιές, για να ξορκίζει τα μνημόνια και να τρέμουν οι σαμαροβενιζέλοι.

0gravata9

Το απόλυτο φάσιον άικον, ο κύριος Βαρουφάκης, δεν μπορεί παρά να είναι λαρτζ σε κάθε του εμφάνιση. Στυλ Έλβις, λοιπόν, και τα πουλ πάρτυ θα πάρουνε φωτιά!

 

0gravata8

Τέλος, για τα απλά στελέχη του κόμματος, προτείνουμε χαμηλό προφίλ, αλά «σεμνά και ταπεινά», όπως αρμόζει στους αφανείς αυτούς ήρωες της κυβερνητικής εποποιίας.

Προηγούμενο άρθροΟ Κάρολος λύνει τη σιωπή του
Επόμενο άρθροΖητείται κίνημα