Αρχική Πολιτική Τα παλληκάρια της δραχμής

Τα παλληκάρια της δραχμής

2735
0

drachmi6

Τα παλληκάρια της δραχμής

Το μυστικό σχέδιο του Δόκτορος Λαφαζανίσιους για την έξοδο από την κρίση!

Όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η χώρα ζει σε μια «Δικτατορία του Ευρώ» (θα μπορούσε να αντιτείνει βέβαια κάποιος, ότι, δυστυχώς για αυτόν και το κόμμα του, ζούμε στην πολύ χειρότερη «Δικτατορία της πραγματικότητας», αλλά δε βαριέσαι…). Προκειμένου να αποφύγουμε αυτόν τον σκόπελο, οι γνήσιες και ανόθευτες επαναστατικές δυνάμεις της χώρας (Στρατούλης, Λεουτσάκος, Αλαβάνος και λοιποί Καζάκηδες) έχουν επεξεργαστεί ενδελεχώς το σχέδιο μετάβασης σε νέο εθνικό νόμισμα. Οι νέοι σωτήρες μας είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση, για να ολοκληρώσουν, επιτέλους, το έργο των προηγούμενων, το προπροηγούμενων και των προπροπροηγούμενων! Η «Ψωροκώσταινα» σας παρουσιάζει τα κύρια σημεία το πλαν μπι «Νέα Δραχμή»!

neadrachmi

Εκτύπωση νομίσματος

Η εκτύπωση της νέας δραχμής θα ξεκινήσει άμεσα. Το επιτελείο του δρ Λαφαζανίσιους έχει προνοήσει ώστε να καλυφθεί άμεσα η ζήτηση νέων χαρτονομισμάτων: Στελέχη του Αριστερού Ρεύματος και της Ανταρσύα-Εν-Δυο-Μαρς θα επιτάξουν και θα λειτουργήσουν το εργοστάσιο της Χαρτοβιομηχανίας «Σόφτεξ» που διαθέτει όλα τα απαραίτητα μηχανήματα εκτύπωσης χαρτοπετσετών. Οι νέες δραχμές/χαρτοπετσέτες θα διατεθούν στην αγορά άμεσα και με σταθερή ροή 100.000.000.000.000.000 χαρτοπετσέτες τη μέρα.

drachmi5

 

Μισθοί-Συντάξεις

Οι μισθοί θα αναπροσαρμοστούν στη νέα δραχμή, η οποία θα εξασφαλίσει διαρκείς αυξήσεις, κάθε μήνα, για όλους! Το πρώτο διάστημα, μάλιστα, προβλέπονται αυξήσεις με ρυθμό ένα μηδενικό τον μήνα!

drachmi4

 

Επάρκεια Καυσίμων

Το πετρέλαιο είναι σε έλλειψη και μέχρι να βγάλει ο Ερντογάν τα πετρέλαια του Αιγαίου και να μας δώσει χαρτζιλίκι θα πάρει κάποιο χρόνο. Η νέα δραχμή έρχεται να καλύψει το κενό, δίνοντας και πάλι ζωή σε σόμπες, τζάκια και μαγκάλια. Με νέες δραχμές αντίστοιχες ενός ευρώ, μπορεί να καίει το τζάκι για 24 ώρες σερί!

drachmi3

 

Εκπαίδευση

Το εκπαιδευτικό σύστημα νοσεί. Η Νέα Δραχμή, με τις διαρκείς υποτιμήσεις και αλλαγές, θα δώσει νέα ώθηση στο μάθημα των Μαθηματικών, θα ακονίσει το μυαλό των παιδιών μας και θα συμβάλλει στην κατάρτιση της νέας γενιάς, ώστε να βγει στην αγορά εργασίας με όλα τα απαραίτητα εφόδια.

drachmi7

 

Αγορά

Η αγορά θα προσαρμοστεί άμεσα στο νέο νόμισμα, με κινήσεις εξπρές των αρμόδιων Υπουργείων. Προβλέπεται ο εφοδιασμός των καταστημάτων με ειδικές ζυγαριές, ώστε να υπολογίζονται τα χρήματα και τα ρέστα σε σύντομο χρόνο, διευκολύνοντας, έτσι, τις συναλλαγές. Η Νέα Δραχμή έρχεται! Θα αλλάξει τα πάντα. Θα φέρει την ελπίδα και το χαμόγελο. Με το κιλό!

drachmi2

«Ψ»

Προηγούμενο άρθροΌταν το ψάρι γίνεται… ασβός
Επόμενο άρθροΕνα θολό στα… ελληνικά μυαλό