Αρχική Πολιτική Πασόκ: Ανακατατάξεις στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο

Πασόκ: Ανακατατάξεις στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο

1846
0

fofi1

Συνέδριο Πασόκ: Σημαντικές ανακατατάξεις στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση της πολυκατοικίας επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 50. Νέος διαχειριστής ορίστηκε η Φώφη Γεννηματά, που υπερίσχυσε των αντιπάλων της, Ανδρέα Λοβέρδου και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Η ψηφοφορία στα πρώτα λεπτά ήτανε στήθος με στήθος και όλοι μιλαγαν για μεγάλο ντέρμπι, μέχρι που οι παριστάμενοι συνειδητοποίησαν ότι δεν θυμόντουσαν καθόλου ποιος ήταν ο πατέρας του Α. Λοβέρδου, γεγονός που του στοίχισε ακριβά στη συνέχεια. Ομοίως πλήρωσε ο Ο. Κωνσταντινόπουλος την απροθυμία του να αφαιρέσει από το επώνυμό του εκείνο το περιττό «ιν», όπως τον συμβούλευαν επίμονα οι επικοινωνιολόγοι του.
Έτσι η Φώφη Γεννηματά πήρε το χρίσμα και είναι η πέμπτη στη σειρά πρόεδρος της ομάδας «Πασόκ», σε μία σειρά μεγάλων προσωπικοτήτων. Οι οπαδοί της ομάδας προσήλθαν με μεγάλο ενθουσιασμό, θέλοντας να υπενθυμίσουν ότι η ιστορική ομάδα τους εξακολουθεί να εμπνέει και να καθοδηγεί. Άλλωστε, η απώλεια της πολιτικής διαχείρισης της χώρας δεν πτόησε κανέναν, καθώς το Πασόκ εξακολουθεί να κρατά στα χέρια του την εξουσία, και αναμένεται να την κρατάει για πολύ καιρό ακόμη.

PASOK never walk alone

Φήμες ήθελαν τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου να παρεμβαίνει με βαρυσήμαντη δήλωση, αλλά τελικά διαψεύστηκαν. Άλλωστε ο κύριος Παπανδρέου είναι πολύ απασχολημένος τελευταίως με το νέο του κόμμα, το οποίο μετονόμασε από «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» σε «Υπουργικό Συμβούλιο Σύριζα».

tokinima

Ο απερχόμενος Πρόεδρας Βαγγέλης Βενιζέλος δεν άνοιξε ακόμη τα χαρτιά του, αλλά υπάρχει έντονη φημολογία για το ενδεχόμενο μετακίνησής του στο ρόστερ της Νέας Δημοκρατίας, ακολουθώντας το παράδειγμα του θρυλικού Θεόδωρου Πάγκαλου. Και οι δύο τους προορίζονται για τη θέση του σέντερ μπακ. Αν επιβεβαιωθεί η μεταγραφή, τότε η Νέα Δημοκρατία θα ενισχύσει εντυπωσιακά την επικοινωνιακή της ομάδα και θα καταστεί ακλόνητο φαβορί στις τηλεοπτικές μάχες της ερχόμενης σαιζόν.
«Ψ»

ND11ada

Προηγούμενο άρθροΤο μακέτο του νέου ραδιομεγάρου της ΕΡΤ
Επόμενο άρθροΗ άλλη από του… Αδώνιδος Ευρώπη